Дата створення матеріалу: 11-03-2015

З настанням теплого періоду зростає ймовірність захворювання кишковими інфекціями.

Щоб уникнути їх, насамперед дотримуйтесь правил особистої і колективної гігієни:

- перед вживанням їжі мийте руки з милом;

- овочі, фрукти мийте проточною водою;

- запобігайте забруднення харчових продуктів, не забувайте про їх термічну обробку;

- не купуйте продукти харчування на стихійних ринках в осіб, які не мають санітарного дозволу на торгівлю та сумнівної якості;

- розливне молоко обов’язково кип’ятіть;

- користуйтесь водою тільки з перевірених джерел як для пиття так і для приготування їжі, миття посуду;

- при перших же ознаках захворювання (пронос, блювота) звертайтеся за медичною допомогою.


Корисні посилання

Рiк англ мови